AktualnoUrednički izbor

STIGAO NALAZ Tridesetogodišnjak iz Dubrovnika nema koronavirus

STIGAO NALAZ Tridesetogodišnjak iz Dubrovnika nema koronavirus

Nalaz 30-godišnjeg muškarca, koji je ovog ponedjeljka hospitaliziran u Dubrovniku zbog simptoma koronavirusa, je – negativan te nije obolio od koronavirusa. Ovu informaciju potvrdio nam je voditelj Odjela za infektologiju dubrovačke bolnice dr. Stjepan Đuričić.

-Dobili smo rezultate nalaza iz Zagreba koji je negativan te su pokazali da čovjek nije obolio od koronavirusa. Nastavljamo liječenje njegove upale pluća. Imamo sad pouzdanu dijagnostiku da to nije ta bolest. Što se za nas tiče, odlično je da je tako i nama je bila jedna dobra pokazna vježba i priprema za dalje. Vidjet ćemo kako će se situacija odvijati i nadam se da ćemo biti spremni, isto kao i dosad – rekao je voditelj Odjela.

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer 30-godišnji muškarac hrvatske nacionalnosti došao je u OB Dubrovnik jer je pokazivao respiratorne simptome koronavirusa. Iako nije boravio u Kini, već je došao s Tajlanda iz predostrožnosti je izoliran te su njegovi uzorci bili poslani na analizu u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’.

Pročitajte još

20. ZLATNA PENKALA Bogati kulturni program uz dodjelu prestižnih nagrada za medijske djelatnike

Dulist

NAPUSTIO NAS JE PROFESOR ĐURO BENIĆ ‘Učionice je pretvarao u mjesta istinskog otkrivanja i rasta’

Dulist

[FOTO] OTVORENA CESTA DUBRAVICA-TRSTENO Franković najavio kako je cilj urediti i cestu do Majkova

Dulist