Kultura

‘STANOVNICI MORA’ Ines Miljan Popović izlaže fotografije u Narodnoj knjižnici

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u ponedjeljak, 6. lipnja s početkom u 20 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, diplomirana inženjerka pomorskog prometa i zaljubljenica u more, Ines Miljan Popović, predstavit će izložbu fotografija “Stanovnici mora”. Predgovor za izložbu napisala je književnica i profesorica hrvatskoga jezika, Staša Aras.

Iz predgovora Staše Aras:

-Svijet na fotografijama Ines Miljan Popović čudesan je uvid u ljepotu koja nas okružuje i koja je ispod nas. Doslovno i metaforički. Svjesnost o postojanju drugih bića, svjesnost o postojanju paralelnih svjetova i organizama koji tvore čudo života jedna je od bitnih karakteristika njezinog rada. Ovaj rad pred nama predočavanje je trenutka, začuđenosti i ushita posredstvom fotografije. Usredotočenost na detalj, minimalizam i čistoća koja je prikazana postiže u nas gledatelja direktan efekt. Mir i ljepotu – istaknula je Aras.

Izložba će biti otvorena do petka, 24. lipnja radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati.

Pročitajte još

Francuska alijansa Dubrovnik obilježava Međunarodni dan Frankofonije

Dulist

[FOTO] Izložbom dubrovačkih umjetnika otvorena manifestacija ‘Kršćansko lice kulture’

Dulist

Otvaranje manifestacije ‘Kršćansko lice kulture’ uz izložbu dubrovačkih umjetnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija