Kultura

‘STANOVNICI MORA’ Ines Miljan Popović izlaže fotografije u Narodnoj knjižnici

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u ponedjeljak, 6. lipnja s početkom u 20 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, diplomirana inženjerka pomorskog prometa i zaljubljenica u more, Ines Miljan Popović, predstavit će izložbu fotografija “Stanovnici mora”. Predgovor za izložbu napisala je književnica i profesorica hrvatskoga jezika, Staša Aras.

Iz predgovora Staše Aras:

-Svijet na fotografijama Ines Miljan Popović čudesan je uvid u ljepotu koja nas okružuje i koja je ispod nas. Doslovno i metaforički. Svjesnost o postojanju drugih bića, svjesnost o postojanju paralelnih svjetova i organizama koji tvore čudo života jedna je od bitnih karakteristika njezinog rada. Ovaj rad pred nama predočavanje je trenutka, začuđenosti i ushita posredstvom fotografije. Usredotočenost na detalj, minimalizam i čistoća koja je prikazana postiže u nas gledatelja direktan efekt. Mir i ljepotu – istaknula je Aras.

Izložba će biti otvorena do petka, 24. lipnja radnim danima od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati.

Pročitajte još

Večer J. S. Bacha u izvedbi Maka Grgića i Meagan Martin

Dulist

‘Konavoski tkalci’ vraćaju se doma za rođendan Vlaha Bukovca!

Dulist

U ČETVRTAK Predavanje ‘Antički motivi u Bukovčevom stvaralaštvu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija