Aktualno

STANJE NA CESTAMA Ovdje vas čekaju kraći zastoji

Na nekoliko cestovnih pravaca u Dubrovačko-neretvanskoj županiji promet se odvija uz regulaciju prometa. Ako krećete na put evo gdje su mogući kraći zastoji.

Prema obavijesti Županijskog centra 112 Dubrovnik, na Jadranskoj magistrali (DC8) Ploče-Opuzen nakon uklanjanja odrona postavljena je privremena regulacija prometa, zbog oštećenih rigola uz cestu.

Do 2. studenog na DC415 u Trpnju, na poluotoku Pelješcu vozila se propuštaju naizmjenično, uz regulaciju semaforima. Zbog radova na DC413 kod Ploča (izgradnja nogostupa) vozi se naizmjence, uz regulaciju semaforima.
Na državnoj cesti DC414 na Pelješcu kod mjesta Trstenik (od 8. +500 do 12. +500 km) promet teče jednim trakom naizmjence, zbog otklanjanja posljedica požara. Kako su na toj dionici mogući kratkotrajni zastoji, vozači se mole za strpljenje. Predviđeni rok završetka radova je 30 dana.

Na županijskoj cesti ŽC6228 od 19.km + 250m do Mravinaca vozi se uz privremenu prometnu regulaciju, dok će od 30.09. zbog radova na državnoj cesti DC425 Ploče-Mali Prolog biti zatvoren pretjecajni trak u tunel Zmijarevići u smjeru Malog Prologa te će se vozit prema privremenoj prometnoj signalizaciji.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija