Kultura

Stanislav Habjan u Lazaretima otvorio vrata izložbe ‘Identiteti’

U Art radionici Lazareti izložbom ‘Identiteti’ svoje široko umjetničko djelovanje predstavio je pisac, dizajner i perfromer Stanislav Habjan.

U prostoru Lađe X autor se predstavio najnovijim radovima u tri osnovna medija kojima se bavi; kao likovni umjetnik, kao performer i kao pisac. Izložbu IDENTITETI čini trideset kvadratičnih formata koji na različite načine kolažiraju riječi i fotografiju. Pokazujući kako se sadržaj i značenje fotografije u potpunosti mijenja s tek minimalnom intervencijom na njoj samoj ili pak s dodatkom teksta ili druge fotografije, koristeći pritom primjere i epizode iz vlastita života, autor gradi i predstavlja svoj osobni identitet mozaikom uzoraka koji vode do završne (zasad) poruke: We all contain multitudes.

Izložba se može pogledati do 5. lipnja 2021. svakog radnog dana od 12 do 20 sati, a neradnim danima prema dogovoru o terminu posjeta.

U subotu 22. svibnja s početkom u 12 sati o književnom i dizajnerskom radu razgovarat će Staša Aras i Stanislav Habjan.

Pročitajte još

U PETAK ISPRED DVORA Pijanistica Naira Asatryan s DSO-om i dirigentom Ivanom Hutom

Dulist

KNJIGA TEKSTOVA PRVOG RAVNATELJA ARHIVA ‘Vučetić je jedan od prvih istraživača Dubrovnika’

Dulist

U PONEDJELJAK Pop-up izložba dubrovačke umjetnice Iris Lobaš Kukavičić

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija