Vaše vijesti

STANARI PUTA OD OSOJNIKA BIJESNI Zbog nenajavljenih građevinskih radova paralizirali cijelo susjedstvo

Ovo je jedini prilaz trenutno mojoj kući i još 50 obitelji kojeg su ostavili – priča za DuList stanovnik Ulice Put od Osojnika u Mokošici čiji susjedi su, kako nam piše, očito zaboravili dojaviti ostatku stanara o građevinskim radovima koji se ondje provode ovog popodneva, a zbog čega je čitavo susjedstvo paralizirano.

– Nikome ništa nisu rekli, najavili. Ne daj Bože nekome treba hitna, ne bi mogla doći – nastavlja Dubrovčanin ogorčeno.

Kako nam tumači, već prije tri mjeseca susjedi su krenuli su s iskopavanjima pod objašnjenjem kako će radovi potrajati ‘samo dva dana’.

– Alo, oni u 16.30 sati blokiraju put na dva sata. Pa nisu normalni. I nikome ništa nisu rekli. Sada nitko ne može u glavicu ni iz glavice. Napravila se kolona od par auta, ljudi moraju u zubara, u spenzu, doma, po goste jer imaju apartmane, nitko nigdje ne može ići – zaključio je ovaj Dubrovčanin.

Napomenimo, nije problem što su se potonji upustili u građevinske radove već što o tome nisu pravovremeno obavijestili preostale stanare koji iz tog razloga nisu satima mogli pristupiti svojim domovima.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

Lučić: S Lučinim razdoljem radimo isto što je rađeno kad je otvarana Grabovica

Dulist

Legaz o Babinom kuku: Ovaj malen grad mora zadovoljavati potrebe svih građana i turista, ne samo Valamara

Dulist

PRIČA KOJA VRAĆA VJERU U LJUDE U barci je zaboravila saket s lučićima i mesom, a onda je u pomoć došao mladić Luka…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija