Vaše vijesti

STANARI PUTA OD OSOJNIKA BIJESNI Zbog nenajavljenih građevinskih radova paralizirali cijelo susjedstvo

Ovo je jedini prilaz trenutno mojoj kući i još 50 obitelji kojeg su ostavili – priča za DuList stanovnik Ulice Put od Osojnika u Mokošici čiji susjedi su, kako nam piše, očito zaboravili dojaviti ostatku stanara o građevinskim radovima koji se ondje provode ovog popodneva, a zbog čega je čitavo susjedstvo paralizirano.

– Nikome ništa nisu rekli, najavili. Ne daj Bože nekome treba hitna, ne bi mogla doći – nastavlja Dubrovčanin ogorčeno.

Kako nam tumači, već prije tri mjeseca susjedi su krenuli su s iskopavanjima pod objašnjenjem kako će radovi potrajati ‘samo dva dana’.

– Alo, oni u 16.30 sati blokiraju put na dva sata. Pa nisu normalni. I nikome ništa nisu rekli. Sada nitko ne može u glavicu ni iz glavice. Napravila se kolona od par auta, ljudi moraju u zubara, u spenzu, doma, po goste jer imaju apartmane, nitko nigdje ne može ići – zaključio je ovaj Dubrovčanin.

Napomenimo, nije problem što su se potonji upustili u građevinske radove već što o tome nisu pravovremeno obavijestili preostale stanare koji iz tog razloga nisu satima mogli pristupiti svojim domovima.

Foto: Čitatelj

Pročitajte još

TREBA VAŠU POMOĆ! Ivana vodi bitku s opakom bolešću i želi proslaviti prvi rođendan svog sina

Dulist

‘TATA JE TATA’: ‘Teško je opisati povezanost s tim ljudima. Teško nam se iščupati iz Banovine’

Dulist

KONAVLJANI NEGODUJU ‘Zidom su nam prepriječili put za Prahivac koji koristimo preko 60 godina’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija