Grad

SRPANJ U DUBROVNIKU Nautičari ostvarili 55 tisuća noćenja, porast od 164 posto

U srpnju ove godine u nautičkom sektoru na području Dubrovnika ostvaren je 8731 dolazak i 54.655 noćenja. Usporedbe radi, u istom razdoblju lani ostvareno je 4990 dolazaka i 33.329 noćenja. Riječ je o 175 posto većem broju dolazaka te 164 posto noćenja.

Skoro 48 tisuća noćenja u srpnju ostvarili su strani nautičari, a nešto manje od 6 tisuća domaći ljudi. Najviše nautičara stiglo je iz SAD-a, zatim Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Australije, Francuske, Njemačke, Španjolske, Češke, Južnoafričke Republike, Belgije, podaci su Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Od početka godine pa do kraja srpnja, ostvareno je ukupno 18.217 dolazaka i 118.423 noćenja. Tu se po brojnosti ističu gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva, zatim SAD-a, Hrvatske, Fracuske, Njemačke, Australije, Poljske, Španjolske, Češke, Švicarske.

Pročitajte još

‘VELIKA ČAST’ Franković u svojim Ponikvama ugostio Kolindu Grabar-Kitarović

Dulist

ZATVORENA LJETNA ŠKOLA FILMA ŠIPAN Prikazani radovi 54 djece

Dulist

FRANKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT ‘Ime Željka Đapića bit će trajno zapisano i zapamćeno u dubrovačkom sportu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija