Grad

SROZALE SE CIJENE Dubrovački ‘kvadrat’ pao ispod 3 tisuće eura!

SROZALE SE CIJENE Dubrovački 'kvadrat' pao ispod 3 tisuće eura!

Stagnacija cijena stanova koja se odvija već neko vrijeme zabilježena je i tijekom svibnja. Cijene su u većini gradova imale nešto niže vrijednosti na mjesečnoj i na godišnjoj razini, no značajnije promjene nisu zabilježene. Podatci su to portala Crozilla.com
Najviše cijene stanova, već su tradicionalno zabilježene na moru, a Dubrovnik i Opatija nalaze se na samom vrhu. Najniže cijene bilježe gradovi u unutrašnjosti – Bjelovar i Sisak.Kad je riječ o cijenama stanova tijekom svibnja u Dubrovniku, zabilježen je pad cijena koje su se nakon dugo vremena spustile ispod 3000 eura po metru kvadratnom, preciznije na 2996 eura. Navedena je cijena 1,7 posto manja no mjesec ranije, te 4,3 posto manja no lani u istom mjesecu.
Tijekom svibnja posjetitelji portala Crozilla.com najveći su interes pokazali za stanovima koji se prodaju na području Zagreba, a zatim Splita, Zadra, Pule, Osijeka i Rijeke. Potencijalni strani kupci, osim zagrebačkih, pretraživali su stanove na moru, najviše one u Splitu, Makarskoj, Puli, Zadru i u Dubrovniku.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist