Vaše vijesti

Srebro za NKNA Libertas na Sportskim igrama mladih

Nakon što su na županijskoj završnici Sportskih igara mladih u kategoriji mlađih pionira izborili prvo mjesto i tako stekli pravo da svoju županiju predstavljaju na završnici igara u Splitu mladi nogometaši NK Nogometne Akademije Libertas u potpunosti su opravdali sva očekivanja.

U Splitu u vojnom kompleksu Lora od 16. do 18. kolovoza održana je završnica Sportskih Igara Mladih 2012. u kojoj su sudjelovali pobjednici iz dvadeset županija i Grada Zagreba. Igralo se po kup sistemu, na terenima za mali nogomet, a ekipe su sačinjavala pet igrača i vratar.

NKNA Libertas je pobjedila predstavnike Vukovarsko-srijemske županije, ŠN Baranja, zatim predstavnika Požeško-slavonske županije, ŠN Pakrac, nakon njih i predstavnike Splitsko-dalmatinske županije, RNK Split, da bi u polufinalu bili bolji i od predstavnika Brodsko-posavske županije, NK Slobodnica.

Potrošeni teškim susretima u finalu su nastupili sa četiri povrijeđena igrača i to je bilo ključno u porazu od Šibensko-kninske županije, NK Šibenika, ali svejedno veselje i pjesma je mogla započeti jer srebro kreće prema Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Dubrovniku i našoj Mokošici.

Još jednom su ovi nadareni dječaci pokazali svima da se i bez pravih uvjeta za sportski rad, ali s velikim entuzijazmom njihovih trenera, voditelja i roditelja mogu napraviti odlični rezultati na ponos našoj županiji i našem gradu.

Svi koji nam se žele pridružiti dobrodošli su, informacije o upisima su svaki radni dan od 16 sati na telefon 098 531 577.

Pročitajte još

Bezobzirno parkirao na mjestu za invalide!

Dulist

Lučić: S Lučinim razdoljem radimo isto što je rađeno kad je otvarana Grabovica

Dulist

Legaz o Babinom kuku: Ovaj malen grad mora zadovoljavati potrebe svih građana i turista, ne samo Valamara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija