Sport

SQUARE ZOVE NAVIJAČE S vama do nove pobjede!

SQUARE ZOVE NAVIJAČE S vama do nove pobjede!

Malonogometni klub Square u nedjelju u 20 sati u SD Gospino polje dočekuje MNK Alumnus, prvaka iz 2014. godine koji je u ovoj sezoni doživio niz izmjena u igračkom kadru.

Slična situacije je kod Squarea, Uprava je u dogovoru sa stručnim stožerom afirmirala mlade snage, a pri čemu ističu Bornu Tikvicu, Marka Kuraju, Stjepana Skurića i Antonija Čupića, koji će ove godine dobiti više minutaže no što je to bilo inače proteklih godina.

Upravo se Squareov pomladak u prošloj utakmici istinski dokazao, a od gore navedenih igrača najviše je ‘bljesnuo’ Marko Kuraja koji je solo prodorom te potom i pogotkom digao sve prisutne na noge. Dubrovački malonogometaši nakon dva odigrana kola upisali su pobjedu i poraz, baš kao i njihov današnji protivnik, ujedno i osvajač prvenstva 2014. godine.

– Mislim da ćemo uz pravi pristup sigurno doći do pobjede i evo ovim putem pozivam navijače da nas podrže u što većem broju i da nas nose do još jedne pobjede! – riječi su Marka Kuraje koji s nestrpljenjem očekuje novu minutažu.
Iz stožera Alumnusa javljaju: – Realno je da je Square favorit, ali dolazimo pokazati kako znamo igrat futsal i da se bez obzira na sve odlaske i sve o čemu se priča u Alumnusu i dalje dobro radi. Cilj je da iskoristimo sve šanse te stignemo do nove pobjede, javljaju iz zagrebačkog stožera.

Naravno, nešto se u tom svemu pita i Squarea koji igra pred svojim navijačima, a kojemu je primarni cilj ostvariti sve pobjede kod kuće!

Utakmica se igra od 20 sati, a Vama u nedjeljno predvečerje ne preostaje ništa već da se spustite do dvorane i podržite dubrovačku mladost!

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist