SportUrednički izbor

SQUARE SE OPRAŠTA OD SVOG IGRAČA Otišao je naš Andro. Tuga je velika

SQUARE SE OPRAŠTA OD SVOG IGRAČA Otišao je naš Andro. Tuga je velika

Tragična pogibija mladog dubrovačkog sportaša, 19-godišnjeg Andra Zarača, potresla je dubrovačku javnost, posebno sportsku. Zaraču je, naime, kako pišu iz njegovog kluba MNK Squarea, sport obilježio život te je od djetinjstva trenirao judo i mali nogomet.
-Otišao je naš Andro – napisali su iz Squarea izraživši iskrenu sućut obitelj i prijateljima svoga igrača.
– Nažalost, zatekla nas je najtužnija moguća vijest. Ostali smo bez našeg mladog igrača, tuga je velika i želim u ime kluba izraziti sućut obitelji i da su naše misli s njima u ovim teškim trenucima – rekao je predsjednik Željko Raguž.
Zarač je u Squareu igrao od 15. prosinca 2014., a nastupao je u kategoriji kadeta i juniora te je bio jedan od najvažnijih igrača kadetske momčadi koja je osvojila treće mjesto na državnom prvenstvu.
Debi u seniorskom dresu imao je protiv Futsal Dinama 12. svibnja 2017. u Dubrovniku, a posljednji nastup upisao je u Šibeniku protiv FC Crnica, 14. travnja 2018. Upisao je ukupno 36 nastupa za seniorsku momčad. Svojim igrama i zalaganjem prošle godine dobio je poziv u reprezentaciju Hrvatske u uzrastu do 19 godina.

Pročitajte još

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist