Sport

SQUARE PROTIV DINAMA Mavrović: Znamo što nas čeka, borit ćemo se!

SQUARE PROTIV DINAMA Mavrović: Znamo što nas čeka, borit ćemo se!

MNK Square večeras u 20 sati u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu igra utakmicu osmine finala Kupa Hrvatske protiv Futsal Dinama.

Riječ je o susretu trećeplasirane (Futsal Dinamo, 19 bodova) i četvrtoplasirane (Sqauare, 18 bodova) momčadi 1. HMNL, koje su se već susrele u prvom dijelu sezone. Bolji su na svom parketu bili Zagrepčani s 4:1.

Trener Marinko Mavrović vratio se u Dubrovnik nakon EP-a u Srbiji, a dok je bio odsutan igrači su trenirali pod vodstvom stručnog stožera u sastavu Mato Cvjetković, Hans Matić i Pero Konsuo.

-Momčad je vrlo dobro pripremeljena i zadovoljan sam u kakvom sam stanju preuzeo momčad nakon povratka iz Srbije. Nažalost, kako uvijek nije baš sve po planu ozljede su nam poremetile neke planove, pa tako ne možemo računati na Reza, Duvančića i vratara Primića. Što je tu je, koga nema bez njega se mora – kazao je Mavrović.

– Idemo na Dinamo koji iza sebe ima vojsku navijača. Igramo u Sutinskim vrelima, parket je tamo drukčiji i lopta ide brže. Znamo što nas očekuje, već smo igrali s njima u prvenstvu i unatoč porazu odigrali vrlo dobru utakmicu. Ovo je Kup i moramo se boriti i izboriti za što bolji rezultat. Ako kompletna momčad bude na razini i pokaže pravo lice vjerujem da ni rezultat neće izostati – rekao je Mavrović.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist