Sport

Square dobio internetsku stranicu

Square dobio internetsku stranicu

Malonogometni klub Square Dubrovnik, član 1. Hrvatske malonogometne lige, prvi put u svojoj 20. godišnjoj povijesti Kluba dobio je svoju internetsku stranicu.

Pod domenom www.mnksquare.com mogu se pronaći sve informacije o seniorskim rezultatima kluba od početka sezone, posljednje informacije o mlađim uzrastima, fotogalerije sa utakmica kao i glavne informacije o Klubu.

Uz aktualne vijesti svi ljubitelji malog nogometa i navijači Squarea na stranici mogu pročitati i detaljnije informacije o statistici kluba od njegove prve utakmice pa sve do ulaska u najelitniji rang u tekućoj sezoni. Zanimljivih informacija o utakmicama mlađih kategorija zasigurno ne nedostaje, a uz njihove zapisnike sa utakmica mogu se pogledati i fotogalerije juniorskog i kadetskog sastava, pojedinačno, ali i fotogalerije sa utakmica.

Zadovoljstva nakon prvog dijela sezone u 1. HMNL ne nedostaje, trenutno je dubrovački sastav peti, a upravo to mjesto osigurava ulazak play off.

U nastavku sezone u Dubrovnik stižu sve najbolje momčadi; prvo će u Gospino polje pretposljednja momčad prvenstva Novo Vrijeme Apfel Makarska, no potvrda da se radi o jednoj momčadi za ulazak u play off dovoljno govori podatak da je Makarska u prijelaznom roku u svoje redove dovela dva reprezentativca Slovenije (Alen Fetič, Igor Osredkar) te reprezentativca Hrvatske, Jakova Grcića (dojučerašnjeg člana Real Riettia iz Italije). Nakon Makarske, u Dubrovnik stiže aktualni prvak Hrvatske zagrebački Nacional – nema sumnje da će Dubrovčani ispuniti dvoranu do posljednjeg mjesta. Dodajmo da su u redove Nacionala stigli Željko Petrović (reprezentativac Hrvatske, član Sportinga (Italija)), Igor Mostarlić te Anel Radmilović, reprezentativac BiH, a dojučerašnji član Tanga iz Sarajeva.

Uz Novo Vrijeme i Nacional, Square je u drugom dijelu sezone domaćin u još samo dva ogleda. U preostale dvije utakmice Dubrovčani će dočekati Murter (drugoplasirani sastav prvenstva) i zagrebački Alumnus – četvrtoplasiranu momčad prvenstva. Nema sumnje da će Squareu u ovim vrlo zahtjevnim i teškim utakmicama trebati podrška navijača.

– Pozivamo sve ljubitelje našeg Kluba da pogledaju našu stranicu i da nas podrže u što većem broju u nastavku natjecanja. Vjerujem da će svi prepoznati našu vrijednost te da ćemo, na krilima najboljih navijača, doći do toliko željenog ulaska u play off – rekao je Željko Jelić, predsjednik Malonogometnog kluba Square.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist