DuList IN

Splićanka Albina je pobjednica 22. Dore, i Dubrovčani je nagradili s 12 bodova

Splićanka Albina je pobjednica 22. Dore, i Dubrovčani je nagradili s 12 bodova

Albina Grčić pobjednica je 22. Dore – Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije koji se ove subote treći put zaredom održao u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Mlada Splićanka branit će boje Lijepe naše na Eurosongu u Rotterdam u svibnju ove godine.

Na svojoj ujedno prvoj Dori, Albina se predstavila pjesmom ‘Tick:Tock’. Dojmljiva izvedba bila je obogaćena grupom plesača, no, nažalost, bez publike te pod strogim epidemiološkim mjerama. Inače, na natjecanju je nastupilo ukupno 14 natjecatelja, a prema odluci ocjenjivačkih sudova iz HRT-ovih centara i dopisništva, među ostalim, Dubrovnika, kao i publike koja je glasovala telefonski, drugoplasirana je bila Nina Kraljić s pjesmom ‘Rijeka’, dok se na trećem mjestu našla Mia Negovetić s pjesmom ‘She’s Like a Dream’.

– Ponosna sam na sebe, uložila sam puno truda i ljubavi. Sretna sam što su ljudi to prepoznali. Konkurencija je bila sjajna, i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali – izjavila je nakon prebrojanih glasove žirija i publike pjevačica.

Pjesma ‘Tick:Tock’ Albinin je drugi singl, njen autor je Branimir Mihaljević, a dubrovački stručni žiri nagradio je s 12 bodova.

Foto: Instagram/Albina.music

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist