DuList IN

SOLITUDE SIGNAL Video suradnja Embassy 516 i Ružice Dodig

SOLITUDE SIGNAL Video suradnja Embassy 516 i Ružice Dodig

Dubrovački band Embassy 516 i voditeljica medijske sekcije učeničkog doma Paola Di Rosa, časna sestra Ružica Dodig – ostvarili su suradnju na video spotu za pjesmu Solitude Signal s aktualnog albuma “Correlation” (Geenger Records, 2018.).

SOLITUDE SIGNAL Video suradnja Embassy 516 i Ružice Dodig

Članovi banda su na društvenim mrežama istaknuli ogromnu zahvalnost i zadovoljstvo “poklonom” koji su dobili u inbox prije nekoliko dana! “Kada smo s redateljicom prije godinu dana razgovarali o mogućnosti suradnje, u vidu je bio tekst pjesme i Dubrovnik u fokusu kao grad gdje živimo. Planirali smo snimanje i rad s polaznicama video sekcije učeničkog doma Paola Di Rosa, ali uz mnogobrojne obveze i pandemiju posljednjih mjeseci, na kraju su ipak korišteni “royalty free” kadrovi urbanih sredina, vlakova, neaobilaznih hipstera (kada više nema puno pankera) i raznih slika iz djetinjstva – pogledajte!”

SOLITUDE SIGNAL Video suradnja Embassy 516 i Ružice Dodig

Redovnica Službenice milosrđa s. Ružica Dodig, rodom je iz Ljubuškoga. Nakon teološkog studija, 2010. godine upisala je studij pod nazivom Accademia di Belle Arti u Bresci pokraj Milana, na kojemu se specijalizirala za grafičke, zvučne i “gaming” umjetnosti. Autorica je idejnog rješenja Uskrs fest 2014. i mnogobrojnih drugih priznatih projekata (himna SHKM Dubrovnik, video uz Godinu posvećenog života, …). Osvajala je nagrade na fotografskim natječajima, a 2019. je uvrštena za fotografiju mjeseca ožujka od stane foto kompanije Nikon.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist