Aktualno

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

papa ivan pavao ii
U Palači Sponza, u utorak 30. travnja u 19 sati otvara se izložba ‘Snoviti Grad’ na kojoj će se predstaviti 14 umjetnika. Izložba je posvećena sv. Ivanu Pavlu II. o dvadesetoj obljetnici uručenja povelje počasnog građanina Grada Dubrovnika koje se dogodilo 29. travnja 2004. u Rimu.
U glazbenom dijelu nastupit će Katedralni zbor pod vodstvom prof. Petre Potrebice Biskup, Dječji zbor Dubrovnik s voditeljicama Paolom Dražić Zekić i Sanjom Dražić, Gabrijel Čavlina na violončelu i Ivano Urljević na kontrabasu uz mentorstvo prof. Ani Stjepanović Čavlina te Erika Kesovija na klarinetu pod mentorstvom prof.Vedrane Dizdar.
Izabrane tekstove govore:Iva Kežić, Karla Kovačić, Antea Urljević, Ivan Đurović,Toni Đurović. Duhovnu misao podijelit će dr.fr Stipan Jurič i mons. Ivica Pervan. Prigodne misi podijelit će mr.sc. Teo Trostmann, prof. Krešimir Marković i izv.prof.dr.sc Katja Bakija dok će izložbu otvoriti gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković. Organizator izložbe i prigodnog programa je udruge “Et Jeshua”.

 

SNOVITI GRAD pozivnica

Pročitajte još

ŽUPA SV. MIHAJLA PROSLAVILA DAN OBITELJI Radionice, druženje, pjesma i roštilj

Dulist

Održana međunarodna OLA 2024 konferencija o optimizaciji i učenju u Dubrovniku

Dulist

U Gružu uređen Park Luja Šoletića

Dulist