Aktualno

Smijenjen upravitelj dubrovačkog zatvora

Tri mjeseca nakon što je u zatvoru u Dubrovniku Ministarstvo pravosuđa provelo nadzor ispitujući navode iz anonimne predstavke u kojoj se upravitelja Almira Bijelića prozivalo za, najblaže rečeno, niz nepravilnosti, šef dubrovačkog zatvora smijenjen je s dužnosti, piše Večernji list.

Otišao je na vlastiti zahtjev i od ponedjeljka bit će voditelj upravnog odjela zatvorske bolnice u Zagrebu. V. d. šefa dubrovačkog zatvora bit će Ivan Pršlja iz Središnjeg ureda.

Promjene su se dogodile i na čelu Kaznionice za žene u Požegi i tamošnjeg Odgojnog zavoda za maloljetnice. Dosadašnji šef ženskog zatvora Slavko Orešković svoje mjesto zamijenit će s upraviteljicom zavoda Rankom Farkaš. Dosadašnji šefovi zatvora u Puli, Požegi, Valturi, Varaždinu, Bjelovaru te Odgojnom zavodu u Turopolju u ponedjeljak će dobiti rješenja da ostaju na istim radnim mjestima.

Neizvjesna je sudbina još dvanaest šefova zatvora koji čekaju odluku ministra pravosuđa.

Pročitajte još

PROGNOZA ACCUWEATHERA Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

[FOTO] Skoro 30 vatrogasaca sudjelovalo u vježbi na Donjem Brgatu

Dulist

Promocija ljepota Hrvatske i Dubrovnika kroz Vlogfest

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija