Aktualno

Grad otkazao, ali Jeremy Irons ipak dolazi

jeremy irons wiki 1

Premda je Grad Dubrovnik otkazao suradnju Sarajevo Film Festivalu na organizaciji Dubrovnik Film Meetinga, po završetku SFF-a u dvodnevni posjet Dubrovniku stići će tridesetak gostiju, uključujući i britanskog oskarovca Jeremyja Ironsa.

– Gosti 18. Sarajevo Film Festivala dolaze u dvodnevni ležerni posjet Dubrovniku. Izuzetno nam je žao da građani i gosti Dubrovnika ove godine neće vidjeti filmske projekcije koje su bile planirane, budući je cjelokupni program otkazan od strane Grada Dubrovnika u zadnjem trenutku. No, veseli nas činjenica da su nam pomogli brojni sponzori, partneri i prijatelji, koji su bili odlučni da i ove godine nastavimo tradiciju posjeta Dubrovniku, gradu prijatelju. Stoga, duboko vjerujem da projekt Dubrovnik Film Meeting ima budućnost i da će se uspješno i s punim programom realizirati već iduću godinu – izjavio je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra najavljujući dolazak u Dubrovnik.

Gosti Sarajevo Film Festivala prvi su put posjetili Dubrovnik 2005. godine u sklopu manifestacije  Dubrovnik Film Meeting. Do danas Dubrovnik su kao gosti Sarajevo Film Festivala posjetile najveće svjetske filmske zvijezde: glumci Nick Nolte, Steve Buscemi, Kevin Spacey, Gillian Anderson, Mickey Rourke, Morgan Freeman; producenti i reditelji Cat Villers, Terry George, Danis Tanović, Jasmila Žbanić, Darren Aronofsky te brojni drugi poznati glumci i redatelji holivudske A produkcije.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist