Sport

POVUKAO SE SA SVIH FUNKCIJA KLUBA Ivo Dragić više nije dopredsjednik RKHM Dubrovnik

POVUKAO SE SA SVIH FUNKCIJA KLUBA Ivo Dragić više nije dopredsjednik RKHM Dubrovnik

Ivo Dragić od danas više nije dopredsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, službeno je za DuList potvrdio predsjednik kluba Ivica Granić. Rezultat je to današnjeg sastanka Granića i Dragića na kojem je Dragić ‘popustio’ pred zahtjevima igrača koji su odbili igrati i trenirati dok je on u klubu.

-Teško je reći kada ćemo točno imati novo ime na poziciji dopredsjednika. Trebali bismo donijeti odluku kroz nekoliko sljedećih tjedana. Trenutno razgovaramo s četiri-pet ljudi. Možda je još malo rano govoriti o novom imenu – istaknuo je Granić.

Podsjetimo, nakon rukometne utakmice 13. kola Paket 24 Premijer lige koja se proteklu subotu odigrala između RKHM Dubrovnik i Sesveta te je završila rezultatom 36:30 u korist gostiju, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između igrača i navijača te dopredsjednika kluba RKHM Dubrovnik Iva Dragića i kondicijskog trenera Antonia Dragića. Dopredsjednik Dragić nije bio zadovoljan postignutim rezultatom te je kritizirao igrače, što kako igrači tako i roditelji koji su utakmicu pratili s tribina. Uz ružne riječi došlo je i do naguravanja pa je morala intervenirati i policija. Navijači i igrači poručili su dopredsjedniku da žele njegov odlazak iz kluba te da neće ni trenirati dok se to ne dogodi.

U srijedu je stiglo i izvješće Policije o dovršenom kriminalističkom istraživanju subotnjeg incidenta, a kojim je utvrđeno da su četvorica muškaraca u dobi od 60, 44, 29 i 21 godine počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. Također je utvrđena prekršajna odgovornost sportskog kluba i odgovorne osobe u sportskom klubu, budući su dopustili ulaz na tribine i boravak tijekom utakmice za oko 25 osoba. Njima je izdan prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz članka 47. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist