Aktualno

Slučaj Prevlake pred Delegacijom EU

Slučaj Prevlake pred Delegacijom EU

Odvjetnik Vladimir Gredelj je u ime bivših vlasnika poljoprivrednog zemljišta na Prevlaci, obavijestio javnost „da se borba protiv korumpiranih pravosudnih tijela Republike Hrvatske nastavlja na više razina“.

– Nakon pronalaska ključnih dokaza, koji konačno i definitivno razotkrivaju korupciju u državom vrhu i laž Ministarstva pravosuđa RH staru petnaest godina, kojom je obmanjivalo hrvatsku javnost, dopunili smo kaznenu prijavu i USKOK-u podnijeli novu.

Na sastanku sa šefom odjela za politička, gospodarska i trgovinska pitanja, tisak i informiranje Delegacije EU u Republici Hrvatskoj, Paolom Berizzijem u srijedu, 19. rujna u 15 sati, u prostorijama Delegacije, predat ćemo kompletnu dokumentaciju koja teško kompromitira Republiku Hrvatsku, poglavito njeno pravosuđe i svjedoči da Hrvatska ne izvršava svoje obveze koje je preuzela u pregovorima o pristupanju iz Priloga VII., Ugovora o pristupanju – navodi u priopćenju Vladimir Gredelj, dodavši kako su materijale koje će predati  Delegaciji EU, s prijedlogom mjera već uputili veleposlanstvima svih zemalja članica EU.

– O detaljima, daljnjim koracima i prijedlogu mjera koje ćemo predložiti Vijeću Europe da se poduzmu spram Republike Hrvatske podrobnije ćemo izvijestiti hrvatsku i inozemnu javnost nakon sastanka – naveo je Gredelj.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist