Aktualno

Slijedi uređenje Gruškog parka

Naša akcija rješavanja komunalnih problema u našem Gradu potaknula je gradsku upravu da se pozabavi svim onim stvarima koje su zapuštene, a koje sasvim sigurno pridonose kvaliteti života građana Dubrovnika.

U ovoj akciji sasvim sigurno jako su nam pomogli i građani koji nas svakodnevno kontaktiraju kako bismo ukazali na komunalne probleme. Tako će se izgleda konačno urediti Gruški park, čije su klupe i kante od smeća već dugo obojane grafitima.

Naime, u okviru kampanje "Za sve bure Jubin škure" koju provodi tvornica JUB, u Dubrovniku će se u utorak 29. svibnja s početkom u 10 sati  u Parku Luja Šoletića održati akcija "Za sve klupe moje i tvoje – JUBIN boje!" , koju suorganiziraju Gradski kotar Gruž – Grad Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika.

Cilj akcije je potaknuti građane da na vrijeme obnove svoje fasade i okoliš, pa će se u utorak obnoviti i opiturati 32 klupe u gruškome parku uz pomoć likovnjaka iz OŠ Ivan Gundulić.

Čini se da će mali Gružani sada ponovno moći uživati u svom parku!

Pišite nam!
 
Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

MATO FRANKOVIĆ: Konačno započinje projekt izgradnje autoceste do Dubrovnika

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Radno vrijeme Libertasovih prodajnih mjesta uz Dan državnosti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija