Aktualno

Slaven Tolj pretučen i izbačen iz Revelina

Slaven Tolj pretučen i izbačen iz Revelina

Bio sam gost grupe na koncertu TBF-a i na samom kraju kada je bio bis, članovi TBF-a su obukli majice s natpisom Srđ je naš.

Dok sam mirno, kao i ostali, promatrao koncert prišli su mi zaštitari i vlasnik Lukša Franković, bacili me na pod, zavrnuli mi ruku i nasilno me izbacili iz kluba. Pri tom su mi istegnuli tetive, što je utvrđeno i na Hitnoj pomoći, zbog čega ne mogu ni jutros micati rukom – ogorčeno je za duList ispričao Slaven Tolj, voditelj Art radionice Lazareti, o događaju koji se dogodio pred sam kraj koncerta popularnih TBF-ovaca.

– Kada su me na izlazu pustili iz zahvata Franković je rekao da dovodim u pitanje njegov dobar odnos s Gradom, te da sam provokator koji je dao majice TBF-u zbog čega su tako postupili. Treba znati da članovi TBF-a nisu ljudi s kojima je lako manipulirati i sami su odlučili obući majice koje su dobili na poklon – priča Tolj, koji je još vidno potresen.

On je nakon Hitne pomoći pošao na policiju prijaviti događaj, međutim, događa se još jedan apsurd!
– Policajac nije imao namjeru uzeti moju izjavu. Pokušao je zamuljati cijelu stvar jer se već čuo s vlasnikom kluba te mi je policijski djelatnik rekao da je on vlasnik kluba, da bi postupio na isti način. Zbog toga mu nisam ni želio dati izjavu, već sam čekao smjenu u 6 sati, nakon čega je došao drugi policijski službenik koji je na zakonit način uzeo moju izjavu.

Sad ću stvarno napraviti sve što mogu da se suprotstavim ovakvom nasilju. Pozvat ću sve bendove koji nastupaju u ovom klubu da se ograde od Revelina i upoznati ih s kim rade. Poslat ću i priopćenje u kojem ću raskrinkati, pred javnošću, samu ideju Culture cluba kao takvog jer ovo je ponižavajuće.
Vukli su me po podu kao kriminalca pred tolikim ljudima, a da ih ničim nisam provocirao. Bio sam u šoku – zaključio je Slaven Tolj.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist