Županija

SKUPŠTINA KUD-A MARKO MAROJICA Za nama je godina bogata balima, putovanjima i druženjima

kud marko marojica skupstina4

Prošla godina nam je bila bogata balima, putovanjima i druženjima. Ponosni smo na naše aktivnosti tijekom godine – rekao je Marin Srijense, predsjednik KUD-a Marko Marojica na godišnjoj skupštini ovog društva održanoj proteklog vikenda. Srijense je naime skupštini podnio izvještaj o svemu onome što se radilo u 2023.

– Početkom godine posjetili smo Vinkovce, to je bilo nagradno putovanje našim članovima. Uspjeli smo ostvariti putovanja za Maribor u Sloveniji, te uspostaviti suradnju sa kulturno umjetničkim društvom u Novom Marofu, gdje smo bili njihovi gosti. Imali smo više gostovanja, Osojnik, Metković te Dvjesto pupoljaka u Herceg Novom. Zahvaljujemo se svima na podršci i ukazanom povjerenju.- kazao je Srijense.

Podsjetio je i kako su sudjelovali na manifestaciji Folklor povezuje kojom su povezali djecu Konavala i Primorja s najmlađim Župljanima. Ponosni su organizatori Adventa u Mandaljeni.

Za ovu godinu Srijense je najavio nastavak njihovog doprinosa razvoju društvenog i kulturnog života u Župi dubrovačkoj. Obogatit će program i naučiti nove bale do ljeta – obećali su župski KUD-ovci uz dodatno obogaćenje programa i da planiraju dodatno obogatiti program i naučiti nove bale do ljeta.

Pročitajte još

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

[FOTO] Laureatima uručena priznanja Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist