Županija

SKUPŠTINA KUD-A MARKO MAROJICA Za nama je godina bogata balima, putovanjima i druženjima

SKUPŠTINA KUD-A MARKO MAROJICA Za nama je godina bogata balima, putovanjima i druženjima

Prošla godina nam je bila bogata balima, putovanjima i druženjima. Ponosni smo na naše aktivnosti tijekom godine – rekao je Marin Srijense, predsjednik KUD-a Marko Marojica na godišnjoj skupštini ovog društva održanoj proteklog vikenda. Srijense je naime skupštini podnio izvještaj o svemu onome što se radilo u 2023.

– Početkom godine posjetili smo Vinkovce, to je bilo nagradno putovanje našim članovima. Uspjeli smo ostvariti putovanja za Maribor u Sloveniji, te uspostaviti suradnju sa kulturno umjetničkim društvom u Novom Marofu, gdje smo bili njihovi gosti. Imali smo više gostovanja, Osojnik, Metković te Dvjesto pupoljaka u Herceg Novom. Zahvaljujemo se svima na podršci i ukazanom povjerenju.- kazao je Srijense.

Podsjetio je i kako su sudjelovali na manifestaciji Folklor povezuje kojom su povezali djecu Konavala i Primorja s najmlađim Župljanima. Ponosni su organizatori Adventa u Mandaljeni.

Za ovu godinu Srijense je najavio nastavak njihovog doprinosa razvoju društvenog i kulturnog života u Župi dubrovačkoj. Obogatit će program i naučiti nove bale do ljeta – obećali su župski KUD-ovci uz dodatno obogaćenje programa i da planiraju dodatno obogatiti program i naučiti nove bale do ljeta.

Pročitajte još

DVD METKOVIĆ: ‘JOŠ SMO TU’ Vatrogasci se i dalje bore s posljedicama nevremena

Dulist

POPLAVE U DOLINI NERETVE Ravnateljstvo civilne zaštite: Voda je prodrla u nekoliko objekata

Dulist

Olujno nevrijeme zahvatilo dolinu Neretve

Dulist