Aktualno

SKORO 2 MILIJUNA KUNA ZA JAČANJE TURIZMA Ministarstvo objavilo javni poziv za sufinanciranje projekata

Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za sufinanciranje projekata za jačanje konkurentnosti hrvatskog turizma u vrijednosti od 1,7 milijuna kuna namijenjenih strukovnim udrugama u turizmu i ugostiteljstvu. 

Osim natječaja za strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu koji je otvoren do 7. ožujka, upućeni su i javni pozivi za srednje strukovne i umjetničke škole koje su usmjerene na jačanje i promociju kompetencija u turizmu koji je otvoren do 28. veljače, i kandidiranje projekata za povećanje konkurentnosti turističkog gospodarstva s rokom do 1. ožujka ove godine.

Moguće je prijaviti samo jedan projekt ili program u vrijednosti od 40 do 200 tisuća kuna, što ne smije premašiti 70 posto vrijednosti projekta, a moguće su prijave u obliku partnerstva.

– U protekle tri godine sufinancirali smo 44 projekta jačanja strukovnih udruga u ukupnom iznosu od 6,3 milijuna kuna, a vjerujem kako će udruge i ove godine pokazati značajan interes te tako potaknuti daljnji razvoj inovativnosti i kvalitetno upravljanje destinacijama.“ – izjavio je ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli prilikom objavljivanja javnog poziva, a naglasio je i kako povećanje konkurentnosti turističkog proizvoda mora biti zajednički cilj svih dionika u turizmu.

Sve informacije potrebne za prijavu dostupne su na web stranici ministarstva.

Pročitajte još

[PELJEŠAC JE ONLINE] Cijeli Jadran je od sada pokriven mjerenjima meteoroloških radara

Dulist

Od četvrtka se više ne može parkirati na prostoru ex. Radeljevića

Dulist

Dubrovnik u izboru najboljih gradova za život

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija