Aktualno

SKORO 2 MILIJUNA KUNA ZA JAČANJE TURIZMA Ministarstvo objavilo javni poziv za sufinanciranje projekata

SKORO 2 MILIJUNA KUNA ZA JAČANJE TURIZMA Ministarstvo objavilo javni poziv za sufinanciranje projekata

Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za sufinanciranje projekata za jačanje konkurentnosti hrvatskog turizma u vrijednosti od 1,7 milijuna kuna namijenjenih strukovnim udrugama u turizmu i ugostiteljstvu. 

Osim natječaja za strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu koji je otvoren do 7. ožujka, upućeni su i javni pozivi za srednje strukovne i umjetničke škole koje su usmjerene na jačanje i promociju kompetencija u turizmu koji je otvoren do 28. veljače, i kandidiranje projekata za povećanje konkurentnosti turističkog gospodarstva s rokom do 1. ožujka ove godine.

Moguće je prijaviti samo jedan projekt ili program u vrijednosti od 40 do 200 tisuća kuna, što ne smije premašiti 70 posto vrijednosti projekta, a moguće su prijave u obliku partnerstva.

– U protekle tri godine sufinancirali smo 44 projekta jačanja strukovnih udruga u ukupnom iznosu od 6,3 milijuna kuna, a vjerujem kako će udruge i ove godine pokazati značajan interes te tako potaknuti daljnji razvoj inovativnosti i kvalitetno upravljanje destinacijama.“ – izjavio je ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli prilikom objavljivanja javnog poziva, a naglasio je i kako povećanje konkurentnosti turističkog proizvoda mora biti zajednički cilj svih dionika u turizmu.

Sve informacije potrebne za prijavu dostupne su na web stranici ministarstva.

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist