Aktualno

Školski autobusi “položili” nadzor inspektora

Školska djeca Dubrovačko-neretvanske županije prevoze se u školu i nase sigurno. Takav zaključak može se izvući iz činjenice što tijekom inspekcijskog nadzora nisu utvrđeni nikakvi prekršaji.

Naime, služba inspekcije cestovnog prometa Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture u nadzoru prijevoza učenika u svih 20 županija i Gradu Zagrebu tijekom rujna pregledala je 446 vozila od 127 prijevoznika za prijevoz učenika u 303 škole.

Tijekom nadzora utvrđeno je 155 prekršaja, od čega 19 prekršaja iz Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu, dok je 136 prekršaja iz Zakona o prijevozu u cestovnom prometu.

Nadziran je, dakle, i prijevoz djece u našoj Županiji. Kako su nas izvijestili iz Ministarstva, inspektori su na području Dubrovačko – neretvanske županije tijekom obavili nadzor nad 35 autobusa kojima 7 prijevoznika obavlja prijevoz učenika 16 škola. Tijekom nadzora nisu utvrdili niti jedan prekršaj iz zakona koji su u nadležnosti Inspekcije cestovnog prometa ovog ministarstva.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija