Aktualno

ŠKOLE OBJAVLJUJU OBAVIJESTI ‘Učenici koji ne mogu doći, neće dobiti neopravdane sate’

Nakon postignutog kompromisa sindikata i Vlade, štrajk je zaustavljen, a nastava se počinje normalno odvijati u utorak ujutro, 3. prosinca. Na službenim web stranicama pojedinih dubrovačkih škola mogu se pronaći informacije po pitanju sutrašnje nastave, a koje donosimo u nastavku.

-Nakon službenih vijesti od strane sindikalnih čelnika obavještavamo sve naše učenike i roditelje da sutra, 3. prosinca 2019., nakon višednevnog štrajka, počinje redovita nastava – stoji na službenoj stranici OŠ Lapad.

Ističe se kako će za učenike 3.a, b; 4.a, b; 5.a, b; 6.a, b, c; 7.a, b, c i 8 a, b nastava početi u 8 sati. Za učenike 3.c,d,e; 4.c,d,e; 5.c,d,e; 6.d, e, f, 7.d, e i 8. c, d,e nastava počinje u 14 sati. ‘Svi učenici koji su dane štrajka proveli izvan mjesta stanovanja i sutra ne mogu doći u školu, neće dobiti neopravdane sate’, zaključuju.

Iz OŠ Marina Getaldića obavještavaju kako nastava kreće za učenike razredne nastave u jutarnjoj smjeni, a za učenike predmetne nastave u popodnevnoj smjeni. Također navode da ‘svi oni učenici koji su dane štrajka proveli izvan mjesta stanovanja i sutra ne mogu doći u školu, neće dobiti neopravdane sate’.

Na stranicama OŠ Ivana Gundulića stoji kako ‘sutra počinje nastava za sve učenike od 1.-8. razreda u matičnoj i područnim školama’. Iz OŠ Marina Držića također su ukratko naveli da će se ‘nastava odvijati po redovnom rasporedu’.

Na web stranici OŠ Antuna Masle nismo pronašli obavijesti o nastavi ovog utorka, dok web stranica OŠ Mokošica nije funkcionirala za vrijeme pisanja ovog teksta.

Nastava u Ekonomskoj i trgovačkoj školi održavat će se od utorka prema redovnom rasporedu. ‘Učenici drugih, četvrtih i III.E razreda u ovom tjednu imaju nastavu u jutarnjoj smjeni. Učenici prvih i trećih razreda imaju nastavu u poslijepodnevnoj smjeni’, naglašeno je.

Gimnazija Dubrovnik obavijestila je o izmjenama u rasporedu sati za utorak. Izostat će profesori Butigan, Spajić i Radulović. Sve sate profesora Butigana po rasporedu (4. do 7. sat) održat će profesorica Batinić (3.e i 3.c).

Sate profesorice Radulović održat će:
2.sat, 3.e – Salčić u 15
3.sat, 4.c – Igor Miošić u 46
5.sat, 1.d – informatika u 43
4.a nema zamjenu šesti sat

Sate profesorice Spajić održat će:
3x nema zamjenu prvi sat
2.sat, 2.a – Njirić Aleksić u 35
3.sat, 2.c – Salčić u 15
4.sat, 1.a – Sesjak u 15

Osim toga, iz Gimnazije ističu kako profesorica Jurišić 2. sat, 4x ima u učionici broj 2. Četvrti razredi 4b, 4d, 4e i 4f imaju plivanje na bazenu. Učenici koji su izabrali plivanje trebaju doći između 13.30 i 13.35 pred sjeverni ulaz.

I u Turističkoj i ugostiteljskoj školi nastava počinje u utorak po uobičajenom rasporedu. ‘Jutarnja smjena je smjena 3./ 4. razreda a popodnevna smjena je smjena 1./ 2. Vidimo se!’, naglasili su.

Iz Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića s pravom javnosti kratko su napisali da će se sutra ‘nastava odvijati po redovnom rasporedu’.

Pročitajte još

PADAJU LI CIJENE KVADRATA? Kamena kuća na Pločama ‘na sniženju’

Dulist

Dubrovkinja Ivona Brbora preuzima pedijatrijsku ambulantu u Marinićima

Dulist

UGOSTITELJI I SUGRAĐANI O POPUŠTANJU MJERA Lokali su predugo zatvoreni. Želimo povratak u rutinu

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija