Sport

Škola trčanja počinje u listopadu

Škola trčanja počinje u listopadu

Škola trčanja Dubrovnik, koja djeluje u sklopu Atletskog kluba Dubrovnik, obavještava sve svoje stare i nove polaznike kako s radom i pripremama za novu trkačku sezonu započinje 5. listopada.

Svi zainteresirani trkači i trkačice u Školu trčanja mogu se prijaviti dolaskom na prvi radni sastank koji će se održati 28. rujna s početkom u 18 sati u DOC-u (iznad Benettona).

Škola trčanja Dubrovnik projekt je AK Dubrovnik koji je s radom započeo u veljači ove godine, a kroz Školu je prošlo oko 50-ak trkača i trkačica koji su kroz redovite treninge postigli fizičku formu za istrčavanje Prvog međunarodnog dubrovačkog polumaratona.

Nakon Dubrovačkog polumaratona ekipa Škole trčanja Dubrovnik ovog vikenda, 20. rujna, sudjelovat će i na Sarajevskom polumaratonu, nakon čega kreću pripreme za nadolazeće utrke u našem Gradu.

Osnovni cilj škole je od netrkača napraviti trkače koji će kroz redovite treninge napraviti dobru podlogu za nastavak rekreativnog trčanja i kasniji eventualni odlazak na utrke.

Mail škole trčanja Dubrovnik : pobijedisebe2511@gmail.com, ili za eventualna pitanja tko ne može pristustovati sastanku broj voditeljice Škole Trčanja Dubrovnik (Ana Perović-Alamat): 091/511-3789.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist