Grad

SJEDNICA SKUPŠTINE TZ-a Hrnić izrazila optimizam po pitanju najava za nadolazeću sezonu

Iz Turističke zajednice grada Dubrovnika u kratkom su priopćenju obavijestili kako se u četvrtak održala četvrta Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika u hotelu Valamar Lacroma.

Direktorica TZ-a Ana Hrnić prezentirala je članovima Izvješće o radu turističkog ureda s financijskim izvješćem za 2021. godinu te je izrazila optimizam glede najava za nadolazeću sezonu te početak ljetnog reda letenja kada se i očekuje intenziviranje turističkog prometa.

Naglašene su i promotivne aktivnosti koje su provedene tijekom zimskih mjeseci te se nastavljaju jačim intenzitetom u razdoblju travnja, svibnja i lipnja.

Na skupštini su jednoglasno usvojene točke dnevnog reda, Izvješće o izvršenju Programa rada s financijskim izvještajem za 2021., Izvješća o radu Turističkog vijeća za 2021.,  zatim Izvješće neovisnog revizora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem i Izvješće neovisnog revizora o reviziji financijskih izvještaja, navodi se u priopćenju.

Pročitajte još

ODRŽIVOST U TURIZMU Održana radionica u sklopu SUSTOUR projekta

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija