Aktualno

Širi se kružni tok u Župi!

Počeli su radovi na kružnom toku u Poslovnoj zoni Župe dubrovačke.

Nakon objave  u zadnjem broju duLista, župski kružni tok krenuo je u rekonstrukciju sužavanja zbog mogućnosti prolaska većih teretnih vozila. Kružni tok trebao bi biti nešto većih dimenzija i nanovo asfaltiran.

Nikša Konjevod, ravnatelj Županijske uprave za ceste, za prošli broj duLista izjavio je kako raspolaže informacijama da se s rekonstrukcijom kreće, dok je načelnik Silvio Nardelli izjavio samo kako s projektom gradnje kružnog toka općina ima problema. Tek sad se sve nanovo i kvalitetnije radi.

– Dosta je kompleksan problem. Napravljena je revizija, jer je došlo do određenih odstupanja, te će se vrlo brzo krenuti s radovima – izjavio je Nardelli u zadnjem razgovoru.

Nikad dovršeni kružni tok je upravo u ponovnoj izgradnji, uz nadu kako će ovaj put posao biti odrađen do kraja.

Pročitajte još

MORAO NAPUSTITI DUGOGODIŠNJI KROV NAD GLAVOM, SITUACIJA SE ČINILA BEZNADNOM Branitelj Dragan Čobanski dobit će stan na Batali

Dulist

Radionice za odgajatelje koji u izazovnim vremenima brinu o djeci ranog i predškolskog uzrasta

Dulist

ŠTO SE KRIJE IZA MISTERIOZNOG NESTANKA HARISA METHADŽOVIĆA? Majku je izgubio kao dječak, bolest ga je odvela u ovisnost. Svaki trag gubi mu se 2018.

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija