DuList IN

Singl Silentea ‘Mene moje uši lažu’ nominiran za nagradu Cesarica – hit godine

Singl Silentea 'Mene moje uši lažu' nominiran za nagradu Cesarica - hit godine

Čudesa! Nema stajanja, nakon ovog idemo po hit godine. Godina možda i nije neka, ali s pjesmom smo ponosni! ❤🎻 Hvala svima! – napisali su članovi benda Silente na svojoj Facebook stranici nakon što je njihova pjesma ‘Mene moje uši lažu’ glasovima publike nominirana za Cesaricu – hit godine.

Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine Cesarica cjelogodišnja je nagrada i dodjeljuje se pjesmi koju publika svojim glasovima izabere kao najpopularniju i najuspješniju u izbornoj godini.

Podsjetimo, krajem listopada 2020. Dubrovčani su objavili singl ‘Mene moje uši lažu’ te su u humanitarne svrhe, krajem prosinca, a za potrebe opremanja Snoezelen sobe u OŠ Lapad i pomoć Petrinji te okolnim mjestima pogođenim potresom, održali svoj prvi online koncert u Kazalištu Marina Držića.

– Nedostajali ste nam u prvim redovima, ali svejedno predivan show sinoć. Skupili smo nevjerojatno puno sredstava za ciljeve ove akcije. Dobri morski ljudi. Hvala svima redom, od organizatora do Kazališta, tehnike, publike i prijatelja koji su ovo omogućili. Ali prvenstveno hvala onima koji su kupovali ulaznice i donirali, ovo je vaš rezultat – napisali su tom prilikom.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist