Sport

SHARKSI POZIVAJU Svi u Kupare na prvu utakmicu lige!

SHARKSI POZIVAJU Svi u Kupare na prvu utakmicu lige!

Nakon uspješno odigranog prvog prijateljskog football turnira i odrađenog tackle treninga prošli tjedan, football club Dubrovnik Sharks nastavlja s utakmicama i popularizacijom footbala u Dubrovniku.

Tako će se danas na terenu Nogometne akademije Libertas u Kuparima s početkom u 13 sati održati, također prvi put u Dubrovniku, prvo kolo Hrvatske FLAG Football Lige (HFFL), na kojem sudjeluju Osijek Cannons, Zaprešić Saints, Bjelovar Green Horns II i Dubrovnik Sharks.

Podsjetimo, Hrvatska liga se igra u dvije konferencije – Plava skupina i Crvena skupina. U Crvenoj skupini su: Bjelovar GreenHorns II, Osijek Cannons, Zaprešić Saints i Dubrovnik Sharks. U Plavoj skupini su: Zagreb Raiders, Zagreb Thunder, Split Seawolves i Bjelovar Green Horns. U ligi će se održati 8 turnira, u svakom gradu po jedan a svaka ekipa gostuje na 4.

Raspored lige je sljedeći: Dubrovnik 28.3., Zagreb (Thunder) 25.4., Zaprešić, 24.5. i Osijek 6.6. U slučaju da se dubrovački Sharksi plasiraju među prva dva kluba u skupini idu dalje u FINAL FOUR koji će se održati u gradu koji je najbolji u omjeru pobjeda i poraza. Turnir u Dubrovniku će se sastojati od sedam utakmica:

Dubrovnik Sharks – Bjelovar Green Horns II
Zaprešić Saints – Osijek Cannons
Dubrovnik Sharks – Osijek Cannons
Dubrovnik Sharks – Zaprešić Saints
Zaprešić Saints – Bjelovar Green Horns II
Dubrovnik Sharks – Bjelovar Green Horns II
Dubrovnik Sharks – Osijek Cannons

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist