Aktualno

Sastanak za održavanje zajedničkih vježbi

Sastanak za održavanje zajedničkih vježbi

Predstavnici Stožera zaštite i spašavanja Grada i županije te Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik doržali su danas sastanak u Upravnom odjelu za komunalne poslove i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika.

Tema sastanka bile su pripreme i održavanje zajedničkih vježbi tijekom 2013. godine, a sukladno  Planu stožerno zapovjednih vježbi za ovu godinu dogovoreno je održavanje simulacijske vježbe namijenjene dodatnom osposobljavanju članova gradskog i županijskog Stožera zaštite i spašavanja.
Posebno je bilo riječi o osposobljavanju pripadnika gradskih i županijskih specijalističkih postrojbi civilne zaštite za spašavanje iz ruševina te mogućoj organizaciji zajedničke vježbe spašavanja iz ruševina.

Sudionici sastanka istaknuli su međusobnu dobru suradnju gradskog i županijskog Stožera zaštite i spašavanja i Državne uprave za zaštitu i spašavanje u cilju poboljšanja spremnosti operativnih snaga zaštite i spašavanja u slučaju hitnih situacija na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist