DuList INZanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Dva brata spašena s ceste, a sad kraljevi u kući

[ŠAPA TJEDNA] Dva brata spašena s ceste, a sad kraljevi u kući

Dva brata spašena s ceste, a sad kraljevi u kući – kažu nam vlasnici za dva ljepotana sa slike. Jedan je narančasti, drugi pak sivo-bijeli. Čovjek nikad ne bi rekao da su braća! Ali, u mačjem svijetu sve je moguće.
Da su zaista kraljevi, kaže i iduća rečenica: ‘Tamo gdje je sve po njihovom!’ Njihovi vlasnici ih beskrajno vole, a braća su na tome itekako zahvalna. Ipak, nisu ‘pravi’ kraljevi. Skromni su!
– Traže samo hranu, toplu dekicu i mir – zaključuju njihovi ponosni vlasnici.


Ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima!

Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji.

Pozivamo i sve ponosne vlasnike onih malo većih ljubimaca da nam također ponosno predstave svoje blago – konje, koze i ostale prekrasne domaće životinje.

S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist