Sport

Šampinjoni iz Konavala postali prvaci šestog kola stolnoteniske lige

Šampinjoni iz Konavala postali prvaci šestog kola stolnoteniske lige

Utakmica između ekipa Dr Čolić i The Dream Team odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti, javljaju nam naši stolnotenisači.

Naime, u 44. prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu postignuti su sljedeći rezultati nakon 6. Kola lige:
Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Vedran Đurđević i Ilija Stipić donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede, Đurđević bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena a Stipić s jednim izgubljenim setom. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević.
Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić i Lidija Vranješ donijeli su svako po dvije pojedinačne pobjede uz po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Pavle Radonić donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je Ivo Šarić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Goran Raspopović donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede isto bez izgubljenog seta ali je imao nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Drago Kasač ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Damir Parmać.

Nakon 6. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Šampinjoni Konavle s osvojenih 11 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 10 i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 9 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Marijo Obrovac (Ombla) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 6. kola su Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić).

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist