Sport

KOBNA ZADNJA DIONICA Jug doživio poraz u Beogradu

KOBNA ZADNJA DIONICA Jug doživio poraz u Beogradu

Derbi kola, ali i cijelog beogradskog turnira Premier lige ostavljen je za subotnji udarni ili kako to na TV-u zovu ‘prime-time’ termin. Jug Adriatic osiguranje protiv Novog Beograda. Dvije postavama najzvučnije momčadi ovog turnira, oba i sudionici Lige prvaka.

Jugaši su cijeli ovaj dan, pa tako i susret s Novim Beogradom odigrali bitno oslabljeni. Uz od ranije odsutnih Fatovića i Stahora, trener Kobešćak nije mogao zbog ozljede računati niti na braniča Hrvoja Benića.

Prva četvrtina je protekla u šuterskom nadmetanju dvojice izvanserijskih ljevaka, Mare Jokovića i Dušana Mandića. Nakon prvih osam minuta omjer njih dvojice u broju pogodaka je bio poravnat, 2-2, a slično i obje momčadi – 3:3. Onaj treći pogodak za svaku je momčad postigao Grk. Za Jugaše centar Kakaris, za suparnika Vlachopoulos.

Prve tri četvrtine je to bio potpuno izjednačen vaterpolo, čak i malo više od toga u smislu onog dobrog za hrvatskog doprvaka. Naime, Jug Adriatic osiguranje je bio taj koji je bio nešto češće u vodstvu, a u trećoj četvrtini u dva su navrata imali i 2 gola ‘viška’ (8:6 i 9:7).

Zadnja je četvrtina međutim bila kobna po Jugaše, odnosno iz sve je snage nasrnuo Novi Beograd, zasuo loptama gol Jugaša. U zadnjih 8 minuta rezultat 6:1 za Novi Beograd sve govori. Ipak se na koncu itekako u igri našeg predstavnika osjetio izostanak prevelikog broja igrača, od kojih su barem dvojica u udarnoj postavi (Fatović i Benić).

U ostalim utakmicama 6. kola beogradske skupine, Jadran iz Herceg Novog je pobijedio Šabac 9:8, dok je Partizan svladao Budvu 17:4. Zagrebačka je Mladost u ovom kolu bila slobodna.

Poredak: Novi Beograd 15, Jug Adriatic osiguranje 15, Jadran (HN) 9, Partizan 6, Mladost 3, Šabac 3, Budva 0.

Parovi 7. kola (nedjelja, 28. studenoga):
(10.00) Partizan – Novi Beograd
(11.50) Mladost – Jadran (HN) (Arena Sport 1)
(13.40) Šabac – Budva
Slobodan je Jug Adriatic osiguranje

Izvor: Hvs.hr

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist