Afera Šipan

Šalja: Ostavka još danas!

Gradonačelnik bi još danas trebao podnijeti ostavku na sve funkcije kao moralni čin, bez obzira što će značiti žalbeni postupak – prvi je komentar Nika Šalje, zamjenika gradonačelnika i SDP-ovog kandidata za gradonačelnika.

– S ljudske strane gledajući i promatrajući ih kao građane iskreno mi je stvarno žao i ne želim da se ikome dogodi da bude na optuženičkoj klupi, a kamoli još i biti osuđen. Maksimalno ih razumijem i suosijećam s njima. Ali s druge strane, ovo je rezultat jednog sustavno lošeg načina rada i donošenja ad hoc odluka bez ikakvih konzultacija i razmišljanja. Jednostavno je posljedica toga moralo biti nešto ovako – kazao je Šalja.

Ne smatra da će ova presuda promjeniti političku situaciju u Gradu.

– Imat će utjecaja, ali mi smo već donijeli odluku da na izbore idemo samostalno, a protivnici se ni dosad nisu pokazali kao dobri, pa ovo neće značajnije umanjiti njihovu vrijednost u mojim očima. Da su odnosi drukčiji, možda bi imalo neku presudnu važnost. Ovako je nema – izjavio je Šalja.

Pročitajte još

AFERA ŠIPAN Prošla godina dana…

Nikša Miletić

‘Ovo je obračun zbog afere Šipan’

Nikša Miletić

Orlić: Ništa mu ne zamjeram

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija