Aktualno

Šalja: Nastavljaju se radovi!

niko salja 85

Izgradnja vodovoda u Gornjim selima Orašca nastavlja se, zaključak je jutrošnjeg sastanka zamjenika gradonačelnika Nika Šalje s predstavnicima mjesnih odbora Gornjih sela i predstavnicima "Vodovoda Dubrovnik".

Naime, nakon što je jučer najavio sastanak s mještanima i nastavak izgradnje, zamjenik gradonačelnika Niko Šalja na jutrošnjem je sastanku uspio pomiriti stavove mještana i predstavnika "Vodovoda". Time se radovi na izgradnji vodovoda nastavljaju.

– Utvrdili smo kako je cijeli sukob bio nepotrebno prenaglašen i kako neke izjave mještana nisu predstavljale službeni stav mjesnih odbora. Predstavnici mjesnih odbora složili su se da se radovi nastave, a na pojedinim sastancima u kotarevima predstavit ćemo dinamiku izgradnje pojedinih dionica te ih obavještavati o zamjenama PEHD cijevi – kazao je zamjenik gradonačelnika Niko Šalja.

Banner 300x250 DU 1

– Zamjenik gradonačelnika Niko Šalja uvjerio nas je kako nema nikakvih izmjena u projektu, već da će se iz tehničkih razloga pet do deset posto dužine ugraditi PEHD cijevi – kazao je predsjednik Mjesnog odbora Mrčevo Ivo Lučić.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist