Aktualno

Šalja: Nastavljaju se radovi!

Šalja: Nastavljaju se radovi!

Izgradnja vodovoda u Gornjim selima Orašca nastavlja se, zaključak je jutrošnjeg sastanka zamjenika gradonačelnika Nika Šalje s predstavnicima mjesnih odbora Gornjih sela i predstavnicima "Vodovoda Dubrovnik".

Naime, nakon što je jučer najavio sastanak s mještanima i nastavak izgradnje, zamjenik gradonačelnika Niko Šalja na jutrošnjem je sastanku uspio pomiriti stavove mještana i predstavnika "Vodovoda". Time se radovi na izgradnji vodovoda nastavljaju.

– Utvrdili smo kako je cijeli sukob bio nepotrebno prenaglašen i kako neke izjave mještana nisu predstavljale službeni stav mjesnih odbora. Predstavnici mjesnih odbora složili su se da se radovi nastave, a na pojedinim sastancima u kotarevima predstavit ćemo dinamiku izgradnje pojedinih dionica te ih obavještavati o zamjenama PEHD cijevi – kazao je zamjenik gradonačelnika Niko Šalja.

– Zamjenik gradonačelnika Niko Šalja uvjerio nas je kako nema nikakvih izmjena u projektu, već da će se iz tehničkih razloga pet do deset posto dužine ugraditi PEHD cijevi – kazao je predsjednik Mjesnog odbora Mrčevo Ivo Lučić.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist