Grad

SAINT BLAISE’S PEOPLE Nova knjiga DuLista na engleskom jeziku baš figura na Stradunu!

st blaises algebra 1

Nakon našeg monografijskog izdanja ‘Svi Vlahovi ljudi’, s kojim smo ‘otvorili’ 2022. godinu, našu izda­vačku djelatnost nastavili smo i dalje – i to na engleskom jeziku. Nedavno smo objavili knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’. Neizmjerno smo ponosni na činjenicu što smo Vlahove ljude, njihove priče, nadu, ufanje i vjeru ‘otvorili’ prema svijetu, prema svima onima koji osjećaju važnost Feste, ukoričili iznova na engleskom jeziku. Priča o Parcu i njegovim ljudima sada prelazi granice Hrvatske.

st blaises algebra 2

S obzirom na to da je naš Grad u znaku Feste svetog Vlaha, ‘dana ki dohodi jednom nami na godište’, drago nam je da možemo vidjeti novu DuListovu knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’ kako figura u izlogu knjižare Algebra na Stradunu. Društvo joj pravi spomenuto izdanje ‘Svi Vlahovi ljudi’ koja i nakon godinu dana izaziva oduševljenje kod naših sugrađana, a koja se također može kupiti u Algebri.

DuList nastavlja sku­pljati i čuvati od zaborava nove zapise, nove Vlahove ljude, nove priče o Festi za arhive i memoare našeg Grada.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

LJETNE ZABAVE Glazba se vraća na ulice Grada

Dulist