Grad

SAINT BLAISE’S PEOPLE Nova knjiga DuLista na engleskom jeziku baš figura na Stradunu!

Nakon našeg monografijskog izdanja ‘Svi Vlahovi ljudi’, s kojim smo ‘otvorili’ 2022. godinu, našu izda­vačku djelatnost nastavili smo i dalje – i to na engleskom jeziku. Nedavno smo objavili knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’. Neizmjerno smo ponosni na činjenicu što smo Vlahove ljude, njihove priče, nadu, ufanje i vjeru ‘otvorili’ prema svijetu, prema svima onima koji osjećaju važnost Feste, ukoričili iznova na engleskom jeziku. Priča o Parcu i njegovim ljudima sada prelazi granice Hrvatske.

S obzirom na to da je naš Grad u znaku Feste svetog Vlaha, ‘dana ki dohodi jednom nami na godište’, drago nam je da možemo vidjeti novu DuListovu knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’ kako figura u izlogu knjižare Algebra na Stradunu. Društvo joj pravi spomenuto izdanje ‘Svi Vlahovi ljudi’ koja i nakon godinu dana izaziva oduševljenje kod naših sugrađana, a koja se također može kupiti u Algebri.

DuList nastavlja sku­pljati i čuvati od zaborava nove zapise, nove Vlahove ljude, nove priče o Festi za arhive i memoare našeg Grada.

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

DAN NARCISA Pokažite solidarnost i suosjećanje, dođite na humanitarnu akciju!

Dulist

ZBOG RADOVA Sutra dolazi do izmjena na liniji za Bosanku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija