Aktualno

Saborski zastupnik Jakša Baloević pomaže obiteljima s više djece

U prostorijama Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije, uz domaćina ravnatelja Slavka Jeronića, sa zastupnikom Novog vala -Stranke razvoja u Hrvatskom saboru Jakšom Baloevićem družili su se roditelji i djeca deset splitskih obitelji. Povod za druženje bila je još jedna u nizu od humanitarnih akcija Jakše Baloevića.

U prigodi početka školske godine zastupnik Jakša Baloević podijelio je roditeljima iz obitelji s petoro i više djece vaučere za kupovinu školskog pribora u visini od po 770 kuna.

– Posebno zadovoljstvo mi je pomoći obiteljima s velikim brojem djece jer su one budućnost naše Domovine koju već godinama pogađa depopulacijska kriza – istaknuo je Jakša Baloević družeći se s brojnim mališanima.

Uz zahvalu predstavnika okupljenih obitelji i ravnatelja Caritasa Slavka Jerončića na današnjem druženju zastupnik Baloević najavio je i buduće svoje humanitarne aktivnosti zbog kojih je proglašen najhumanitarnijim saborskim zastupnikom.

Pročitajte još

Hrvatska pošta upozorila na novu prijevaru: ‘Nemojte odgovarati na takve poruke’

Dulist

Elektrojug javlja da se radovi na Vrbici odgađaju, sutra intervencija na Lopudu

Dulist

MIJENJA SE LOKACIJA ‘Torta party’ ipak u Studentskom domu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija