Aktualno

S polica se povlače papirnate slamke, utvrđena prisutnost izbjeljivača

S polica se povlače papirnate slamke, utvrđena prisutnost izbjeljivača

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je potrošače da se opoziva više vrsta papirnatih ravnih slamki. Razlog tomu su utvrđene migracije izbjeljivača. Proizvodi nisu u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2002. o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. Proizvod se nalazi u veleprodaji Metroa Cash & Carry d.o.o..

-Razlog za opoziv proizvoda je što tijekom našeg redovnog plana kontrole, navedeni proizvodi nisu prošli test migracije. Odmah smo poduzeli potrebne korake kako se navedeni incident ne bi ponovio.

Ovaj preventivni opoziv proizvoda u skladu je s našim poslovnim principom prema kojemu su zdravlje i dobrobit kupaca jedan od glavni prioriteta tvrtke METRO. Ukoliko ste kupili navedene proizvode, lijepo Vas molimo da ih ne prodajete i ne koristite, povučete sa svojih polica i vratite u najbliži METRO centar. Također, ljubazno Vas molimo da o ovome obavijestite svoje kupce i partnere te od njih izvršite povrat, ukoliko ste im prodali ovaj proizvod. Molimo Vas da kontaktirate bilo koji METRO centar u Hrvatskoj kako bi Vam cjelokupni iznos bio vraćen – navode iz METRO-a. O kojim se slamkama radi, možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist

Plenković: ‘Sutra ujutro krećemo s formiranjem većine’

Dulist

BRANKO BAČIĆ PROGLASIO POBJEDU Velika izlaznost nam je dala snažan legitimitet

Dulist