Aktualno

S polica se povlače papirnate slamke, utvrđena prisutnost izbjeljivača

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je potrošače da se opoziva više vrsta papirnatih ravnih slamki. Razlog tomu su utvrđene migracije izbjeljivača. Proizvodi nisu u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća od 28. siječnja 2002. o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane. Proizvod se nalazi u veleprodaji Metroa Cash & Carry d.o.o..

-Razlog za opoziv proizvoda je što tijekom našeg redovnog plana kontrole, navedeni proizvodi nisu prošli test migracije. Odmah smo poduzeli potrebne korake kako se navedeni incident ne bi ponovio.

Ovaj preventivni opoziv proizvoda u skladu je s našim poslovnim principom prema kojemu su zdravlje i dobrobit kupaca jedan od glavni prioriteta tvrtke METRO. Ukoliko ste kupili navedene proizvode, lijepo Vas molimo da ih ne prodajete i ne koristite, povučete sa svojih polica i vratite u najbliži METRO centar. Također, ljubazno Vas molimo da o ovome obavijestite svoje kupce i partnere te od njih izvršite povrat, ukoliko ste im prodali ovaj proizvod. Molimo Vas da kontaktirate bilo koji METRO centar u Hrvatskoj kako bi Vam cjelokupni iznos bio vraćen – navode iz METRO-a. O kojim se slamkama radi, možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

Dulist

MARKO RAŠICA ‘Istražio sam tri stoljeća dubrovačkih bratovština. Iznenadilo me da pravne razlike i nema!’

Leona Rašica

PLASTIKA, STAKLO, GUME… Ronioci čistili podmorje u uvalama Luka i Bistrina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija