AktualnoKultura

S DuListom na predstavu ‘Kako voli druga strana’

Kako voli druga strana

Kazalište Marina Držića nagrađuje s dvije karte za komediju ‘Kako voli druga strana’, za sutra, 10. siječnja, u 19.30 sati. Doživite smijeh i gomilu zabave u predstavi po uzoru na svjetski popularne humoristične TV serije!


A sve što trebate napraviti jest poslati Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite dvije ulaznice.

Tekst Alana Ayckbourna u režiji Olje Đorđević spoj je komedije okolnosti i situacije, karaktera, apsurda i društvene satire. Humoristična predstava prikazuje 3 bračna para koja vezuje nešto više od prijateljstva i poslovnih odnosa.

Redateljica ‘sukobljava’ 2 svijeta, jednu obitelj koja je ‘crno – bijela’ i u sebi nosi malo više stila; te onu drugu obitelju – koja je ‘u boji’, veoma svakodnevna i neopterećena svojim izgledom i ponašanjem. Kada se u sve to uplete i treći par iz malo ruralnije sredine, mora nastati zabavni i nadasve lepršavi kaos!

‘Kako voli druga strana’ igra 10. i 11. siječnja u 19:30 sati. Informacije i rezervacije na tel. 321 088, te e-mail: kmd.blagajna@gmail.com. Ulaznice na: www.port.hr.

Pročitajte još

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist