Aktualno

ROMANSA U ‘SURVIVORU’ Dubrovkinja Mihaela priznala da je Luka njezin tip

mihaela pavlovic1

Romantika na egzotičnom otoku u Dominikanskoj Republici nije ostavila ravnodušnima Mihaelu i Luku koji sve više izražavaju naklonost jedno prema drugome. Poslije boda kojeg osvoje na poligonu njihovi zagrljaju sve su duži, a past će i poljubac, piše NOVA TV. 

-To se dogodilo u žaru borbe. On i ja smo nekako povezani u tim borbama kad pobjeđujemo, ne prestajemo se grliti i ljubiti, imamo tu prisnu energiju i meni je on jako drag momak, objasnit će Mihaela. Ovu njihovu prisnost primijetili su svi u plavom plemenu, a Nancy će kazati da ne bi bilo neobično da se njihov odnos produbi i nakon Survivora. Mihaela će priznati da je Luka njezin tip i da se može zamisliti s njim.

-Ne mogu to sakriti, bit će iskrena Mihaela.

U novoj rundi natjecanja, plavo pleme će se suočiti s novim izazovima, preprekama i napetim situacijama dok se njegovi članovi bore za što duži opstanak na otoku. Nakon dramatičnog plemenskog vijeća, gdje je Ognjen ostavio mnoge zbunjene svojim objašnjenjem zašto je nominirao Stefana, članovi plavog plemena izražavaju svoje stavove i strategije.

-Nadam se da će od nas tko osvoji ogrlicu reći sve u jednoj rečenici, komentirat će Matea Ognjenovo komplicirano objašnjenje.

Napetost raste dok se plavo i crveno pleme bore za pobjedu u izazovima, a pleme koje trijumfira očekuje zasluženi odmor i ukusna gozba u ribarskom gradiću, gdje će uživati u obilju ribljih specijaliteta.

Pročitajte još

‘ZAŠTO DOPUŠTAJU DA UNIŠTAVAJU KAMEN’ Gradske ulične igre započele vožnjom karića

Dulist

Napad poskoka u Konavlima! Imamo li dovoljno doza protuotrova?

Andrea Falkoni Račić

Igor Legaz: Zahvaljujući Niku Srabotnaku nemamo granicu pomorskog dobra na Belvedereu

Dulist