Aktualno

RIT Croatia poželio dobrodošlicu novoj generaciji studenata!

rit 3

Američki koledž RIT Croatia, započeo je akademsku godinu toplom dobrodošlicom novoj generaciji studenata prve godine tijekom Orijentacijskih dana koji su održani 31. kolovoza i 1. rujna na kampusima RIT Croatia u Dubrovniku i Zagrebu.

-Uz snažnu predanost pružanju vrhunskog obrazovanja i njegovanju raznolikog i inkluzivnog okruženja za učenje, RIT Croatia s ponosom najavljuje upis više od 220 entuzijastičnih studenata na stručne prijediplomske studije Dizajn novih medija, Informacijske tehnologije, Međunarodno poslovanje i Service management, ističu u priopćenju.

Ono što ovu nadolazeću generaciju izdvaja nije samo njezina izvanredna veličina, već i njezina izvanredna raznolikost. Preko 70 međunarodnih studenata odabralo je RIT Croatia kao svoja vrata u visoko obrazovanje, što čini više od trećine ovogodišnje upisne generacije! Ovi studenti dolaze iz čak 23 različite zemlje, uključujući Austriju, Azerbajdžan, Bosnu i Hercegovinu, Brazil, Kanadu, Kinu, Gruziju, Njemačku, Mađarsku, Indiju, Italiju, Kazahstan, Kosovo, Crnu Goru, Maroko, Sjevernu Makedoniju, Filipine, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Srbiju, Ukrajinu, UAE i SAD. Ova raznolikost naglašava predanost RIT Croatia u stvaranju istinski međunarodne akademske zajednice koja priprema studente da budu izvrsni u međusobno povezanom svijetu.

Tijekom Orijentacijskih dana, studenti prve godine upoznati su sa živahnim životom kampusa, predanim članovima nastavnog osoblja i vrhunskim sadržajima koji ih očekuju. Također su imali priliku upoznati se sa svojim budućim kolegama te sa predstavnicima Studentskog zbora, stvarajući tako temelj za značajne veze i trajna prijateljstva koja će nedvojbeno obogatiti njihova akademska i osobna iskustva.

Banner 300x250 DU 1

“Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu ovoj iznimnoj skupini studenata na RIT Croatia”, rekla je dr.sc. Irena Guszak, predsjednica i dekanica RIT Croatia. ‘Naša raznolika zajednica nastavnika i studenata dokaz je vrijednosti koju pridajemo globalnim perspektivama i međukulturalnoj suradnji. Dok ovi studenti započinju svoje akademsko putovanje s nama, predani smo tome da im pružimo alate, podršku i prilike za napredovanje.’

Orijentacijski dani na kampusima RIT Croatia postavili su obećavajući ton za nadolazeću akademsku godinu, nadahnjujući studente da teže izvrsnosti u odabranim područjima studija i osnažujući ih da postanu budući lideri u svijetu koji se brzo razvija.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist