Aktualno

Rimac opet u Gradu! Sprema li novu promociju Nevere na Lovrjencu?

Rimac opet u Gradu! Sprema li novu promociju Nevere na Lovrjencu?

Sutra je velik dan – napisao je na svom Facebook profilu Mate Rimac fotografiravši se u nedjelju na Lovrjencu. Kako doznajemo, Rimac će početkom nadolazećeg tjedna tvrđavu iskoristiti u svrhu promocije. Međutim čega, nije poznato.

– Što je sljedeće? Ovdje u Rimcu, mi nikad ne mirujemo. Nakon nedavnog predstavljanja Nevere, najavljujemo sljedeću prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u proslavi i pratite prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati CEST/11 ujutro PDT – stoji na službenoj Facebook stranici Rimac Automobili.

Je li riječ o projektu sličnom Neveri koju je Rimac predstavio početkom lipnja upravo u dubrovačkim Vrtovima sunca, doznat ćemo uskoro. Podsjetimo, ovaj marketinški potez bio je izvrstan ne samo za Grad već i za Rimca koji je prema neslužbenim informacijama tom prilikom prodao čak 30-ak primjeraka ovog automobila. Nevera je potpuno električni hiperautomobil sljedeće generacije koji otvara nove dimenzije u cestovnim performansama. S 1914 konjskih snaga iz četiri elektromotora, Nevera može ubrzati do 100 km/h za 1,85 sekundi, a do 100 milja na sat za samo 4,3 sekunde. Zapanjujuće ubrzavanje zadržava tijekom cijelog ciklusa punog gasa i dostiže 300 km/h od starta za 9,3 sekunde. Njena cijena je dva milijuna eura, a kako navodi sam Mate Rimac, doživjet će proizvodnju 150 komada te isporuke kupcima kreću ove godine.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist