DuList IN

RIBAFISH DOPLIVAO DO KORČULE ‘Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie’

RIBAFISH DOPLIVAO DO KORČULE 'Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie'

Popularni hrvatski bloger Ribafish nastavlja svoju avanturu proputovanja otocima naše obale. Nakon Mljeta red je došao na Korčulu gdje je stigao plivajući s kolegama pustolovima koji su se s njim upustili u projekt ‘RokOtok’. Njegov status s istoimene Fb stranice prenosimo u cijelosti:

‘Budjenje na Mljetu u 4, bura dere, odgoda starta plivanja na 6. U 6 odgoda na 6.30 jer vjetar ne pada. Puse brzinom 24 cvora, valovi tri metra, valja opako, ali tuljan i orka skacu u hladno more i krecu. Doduse prema Italiji jer nas gura kurenat i sve ostalo. Skoro smo dosli na drugo poluvrijeme Bari : Atalanta, ali smo se popeli na brod i vratili na rutu. I tako tri puta.

To znaci da smo varali i preplivali cca 12 i nesto kilometara umjesto ovih 18.500 po Garminu. I imali smo peraje, ali bilo je toliko gadno da smo jedva doktoricu vratili u zivot od morske bolesti, tako da je sada na mineralnoj. Kao da si u centrifuzi u potpalublju Cornelie Marie…

Uglavnom, pet i pol sati kasnije, nakon smirivanja, sunca, nekog pozitivnog tupila, docek petnaestak sretnih klinaca, zastava, slikanjje, podjela medalja i potpuni umor.

Smjestilo nas u Marinu Lumbarda, i sad odmaramo do sutrasnjeg druzenja u 10 na plazi Banje kod KPK! Hvala posadi, Mljecanima, Korculanima, svima koji ste u ovome. Ljubi vas stara i umorna, ali puno bolja Kirnja…’, napisao je Ribafish.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist