DuList IN

KONOVIZIJA 2020. Sve se zna, evo kad kreću prijave

KONOVIZIJA 2020. Sve se zna, evo kad kreću prijave

Treće izdanje Konovizije održat će se u Domu kulture na Grudi 21. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati. Odlučio je tako organizacijski odbor Konovizije koji je ujedno odredio format natjecanja iduće Konovizije, kao i datume ostalih pratećih događanja.

Za razliku od Konovizije 2019., koja se sastojala od polufinalne i finalne večeri, iduće izdanje Konovizije će imati samo finalnu večer čiji će se broj sudionika odrediti, sukladno pravilniku Konovizije, po završetku prijava. U slučaju većeg broja prijava organizator će napraviti selekciju pri čemu će eventualni predstavnici osam najbolje plasiranih mjesta s Konovizije 2019 (Mikulići, Zvekovica, Komaji, Obod, Radovčići, Cavtat, Zastolje i Poljice), predstavnici debitantskih mjesta kao i predstavnik gostujućeg mjesta koje će, podsjećamo, doći iz Župe dubrovačke, imati osigurano mjesto u finalu.

Program Konovizije 2020 službeno počinje 1. kolovoza 2019. kada počinju prijave za natjecanje, a zainteresirani će se moći prijavljivati sve do 31. listopada. Konačan broj finalista, kao i imena mjesta i naselja koja će sudjelovati u finalu, organizacijski odbor Konovizije objaviti će 8. studenog.

Službeno predstavljanje kandidata, kao i izvlačenje redoslijeda pjevanja, održat će se 7. veljače 2020. godine uz, kao i prošle godine, live stream na Facebook stranici Konovizije. Veliko finale je, kao što smo već spomenuli, na rasporedu 21. veljače s početkom u 20 sati.

Konovizija 2020 raspored:

  1. kolovoza 2019. Početak prijava
  2. listopada 2019. Završetak prijava
  3. studenog 2019. Objava finalista
  4. veljače 2020. Konovizija Warm up party i izvlačene redoslijeda nastupa
  5. veljače 2020. Finalna večer Konovizije

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist