DuList IN

Revelin se večeras otvara za 600-injak ljudi, omogućeno testiranje na ulazu

Revelin se večeras otvara za 600-injak ljudi, omogućeno testiranje na ulazu

Culture Club Revelin večeras otvara svoja vrata. Na prvom partyju ove godine, u unutarnjim prostorima kluba, nastupit će DJ Mark Knight.

Direktor Revelina Vlado Raunig ističe kako će u klubu na večerašnjoj zabavi moći biti oko 600 ljudi s COVID potvrdama, kao i u četvrtak i petak kada se također namjeravaju održati zabave.

-U suradnji s nacionalnim i lokalnim stožerom dogovorili smo rad kluba u četvrtak, petak i subotu, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Nadamo se da će sve proći u redu i da ćemo sve ponoviti i idući tjedan – naglasio je Raunig za DuList.

Na ulazu svi gosti moraju predočiti jedan od sljedećih dokumenata, a to su negativni PCR test, potvrda da su primili dvije doze cjepiva i potvrda koja pokazuje da su se oporavili od COVID-19 u prethodnih 6 mjeseci.

-Za sve koji nemaju niti jednu od traženih potvrda, Culture Club Revelin će omogućiti testiranje u posebnoj prostoriji s posebnim ulazom gdje ćete moći odraditi brzi antigenski test (autoriziran od strane HZJZ-a) te dobiti svoj QR code i potvrdu o negativnom testu koja će vam omogućiti neometan ples. Cijena testa će biti subvencionirana u određenom iznosu od strane Culture Club Revelin-a te ce iznositi 50 kuna po testu – navode iz kluba.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist