DuList PROMO

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Unutar pet adventskih grijanih kućica restorana Shizuku Trinity, okićenih lampicama i božićnim dekoracijama, mogu se smjestiti gosti restorana, bilo da se radi o obitelji, društvu ili parovima.

Shizuku Trinity, azijski restoran u Lapadu još jednom je Dubrovkinjama i Dubrovčanima odlučio ponuditi čaroliju Adventa i Božića odmah ispred svog restorana s pet drvenih adventskih kućica. To nisu obične adventske kućice ispred kojih bi posjetitelji običavali ‘cupkati’ od hladnoće grijući ruke kuhanim vinom. Unutar pet adventskih grijanih kućica, okićenih lampicama, mogu se smjestiti gosti restorana, najviše njih šest, bilo da se radi o obitelji, društvu ili parovima.

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Dobro poznate adventske kućice ovog Adventa pršte božićnim duhom s još dekoracija i lampica, a najvažnije je napomenuti kako je od ove sezone prednja strana kućica obložena pleksiglasom pa će za vrijeme hladnih blagdanskih večeri u kućici biti toplo i ugodno.

Kućica nudi pravu domaću atmosferu i osjećaj dobrodošlice, a svaka je grijana i različito okićena. U njoj se može pjevati, povjerljivo razgovarati, pomalo i plesati, sve u svemu biti glasan, što će najviše odgovarati najmlađima.

Shizuku Trinity nudi fuziju tajlandskih, japanskih i hrvatskih okusa s težištem na onim tajlandskim. Ove godine gastro zimska ponuda je obogaćena popularnim Bao pecivima s punjenjem od carskog mesa ili piletinom, kao i Samosama od piletine. Japanska bogata juha s povrćem, rezancima i carskim mesom Kakuri Ramen grije, a japanski Udon s kozicama u tempuri ili piletinom je lagan, a opet zasitan.

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Da bi božićni ugođaj bio na maksimumu, umjesto standardnog kuhanog vina u ponudi je već dobro poznati kuhani Umeshu koji se obično služi hladan i jako je popularan među damama. Iz Trinityja ističu kako će Umeshu kuhati s jabukom i cimetom te drugim voćem. Uz kuhani Umeshu izvrsno paše jedna od osam različitih, što tajlandskih, što hrvatskih slastica. Tako se do ovih adventskih kućica može prošetati i popodne, na kavu i kolač.

Adventske kućice su već sad pravi hit pa je potrebno nazvati i rezervirati svoju na broj telefona restorana 020 752 575.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist