Hrvatska

REPRIZA ‘Storije o neponovljivima’ ponovno na HTV-u

Svi oni koji su propustili ili žele ponovno pogledati dokumentarnu seriju ‘Storije o neponovljivima’ moći će to napraviti od petka, 8. lipnja.

Riječ je o seriji o dubrovačkim oriđinalima, boemima, osobenjacima i drugim vlastitim unikatima, a koja je za vrijeme premijernog prikazivanja na programu Hrvatske televizije potkraj prošle godine izazvala iznimno zanimanje, posebno na dubrovačkom području. Reprizno se ‘Strorije o neponovljivima’ počinju prikazitavi, dakle, od petka, 8. lipnja u jutarnjem terminu na Prvom programu HTV-a s početkom u 11.10 sati.

Serija će se prikazivati narednih sedam tjedana u tom terminu na HTV1 svakoga petka.

Autori serije ‘Storije o neponovljivima’ su otac i sin, Vedran i Lukša Benić, Vedran – scenarist i narator, a Lukša redatelj. Snimatelj je Željko Galov, montažer Dominik Miljak, autor glazbe Vicko Dragojević, uz druge članove snimateljsko-tehničke ekipe HTV studija Dubrovnik koji su realizirali seriju o ljudima koje ‘velika’ povijest zaobilazi, ali ih sugrađani pamte i o njima s naraštaja na naraštaj prepričavaju urbane legende.

Pročitajte još

STANIČIĆ U DUBROVNIKU ‘Hrvatska je ostvarila odlične turističke rezultate u vrlo izazovnim okolnostima’

Dulist

Sud zabranio portalu objavljivanje tekstova o Gordani Buljan Flander, HND: Nedopustivo ušutkavanje medija!

Dulist

ZA IZLAZ IZ KRIZE ‘Na stolu’ je stvaranje posebnih EU fondova za pomoć putničkim agencijama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija