Sport

REPREZENTACIJA U BUDVI Slijedi dvoboj s Crnom Gorom

REPREZENTACIJA U BUDVI Slijedi dvoboj s Crnom Gorom

Hrvatska je već osigurala plasman na završnom turniru Svjetske lige koji će se igrati u Bergamu, a do kraja natjecanja po skupinama očekuju nas još dvije utakmice.

Prva će se igrati protiv Crne Gore u petak 20. ožujka u Budvi (18 sati). Iako je već sve riješeno, izbornik Crne Gore Ranko Perović pozvao je najbolji sastav, očito smatrajući kako je utakmica s Hrvatskom i pitanje prestiža. Hrvatski reprezentativci iz Zagreba prema Dubrovniku poletjeli su jutros, i odmah će nastaviti putovanje prema Budvi.

– Već otprije smo znali da u sastavu neće biti Bušlje i Bošković, a sada je definitivno otpao i Obradović koji se vraća doma. Svjesni smo da Crna Gora igra u punom sastavu, ali bez obzira što ćemo biti oslabljeni, idemo na pobjedu u Budvi – kazao nam je Marko Bijač, vratar Hrvatske.

Saznajemo kako je izbornik Hrvatske reprezentacije Ivica Tucak u sastav pozvao Marina Čaglja iz splitskog Mornara koji će se reprezentaciji najvjerojatnije priključiti u Zračnoj luci Dubrovnik u Čilipima.

Ranko Perović je za utakmicu s Hrvatskom pozvao: Dejana Lazovića, Aleksandra Radovića, Aleksu Ukropinu, Draška Brguljana, Jovana Sarića, Nikolu i Mlađana Janovića, Predraga Jokića, Aleksandra Ivovića, Nikolu Murišića, Filipa Klikovca, Slavena Kandića, Bogdana Đurđića i Nicolasa Saveljića.

 

Tablica nakon 6. kola
1. Hrvatska 6 6 0 0 75:38 18
2. Italija 6 5 0 1 70:51 14
3. Crna Gora 5 2 0 3 57:56 7
4. Turska 5 1 0 4 36:49 3
5. Francuska 6 0 0 6 49:67 0

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist