DuList INDuList PROMO

RENOMIRANI TALIJANSKI BRAND U GRADU Calligaris karakterizira savršen omjer cijene i kvalitete

RENOMIRANI TALIJANSKI BRAND U GRADU Calligaris karakterizira savršen omjer cijene i kvalitete

Osjetila sam trenutak za prihvatiti izazov i predstaviti Dubrovniku ovaj renomirani brand talijanskog namještaja. Primjetila sam kako u Gradu nema ponude ovakvog tipa, istodobno luksuznog i cjenovno prihvatljivo spektra namještaja vrhunske kvalitete – priča nam Laura Herceg, vlasnica Calligaris salona koji je ovog utorka otvorio svoja vrata u Mercante centru. Prijelomni trenutak za ovu vrijednu dizajnericu interijera bila je odluka preseljenja u naš grad kako bi ispričala priču koja nadilazi samu ponudu jednog salona namještaja.

– To je nešto što sam sama sebi ‘zacrtala’. Htjela sam ponuditi cjelokupan koncept, ne samo klasičnu prodaju namještaja. Surađujemo i s arhitektima. Individualni pristup je ono što zaista volim, kontakt kojeg napravim s ljudima pravi mi je gust – priča nam naša sugovonica koja u svom novom gradu vidi potencijal, a estetika Dubrovčana, dodat će, nadaleko je poznata.

RENOMIRANI TALIJANSKI BRAND U GRADU Calligaris karakterizira savršen omjer cijene i kvalitete

– U Dubrovniku sam vidjela potencijal, dosta je tu stambenih objekata koji su izgrađeni ili već u najavi. Također, primjetila sam kako Dubrovčani itekako vole dobar komad namještaja i općenito su ljudi s puno stila, od odjeće pa do izgleda kuće, dizajnerski su istančanog ukusa – dodat će nam – a uvijek su imali problem oko pronalaska ‘baš tog’ komada namještaja. Poželjela je, priča nam Laura Herceg, približiti im namještaj po kojeg su inače putovali u Split ili Zagreb.

– Namještaj možete doći pregledati uživo ili u našem katalogu. Ovo je svojevrsni showroom s izložbenim primjercima, a Calligaris nudi preko stotinu modela, kombinacija… Sve se radi po narudžbi. Rekla bih da Calligaris karakterizira savršen omjer cijene i kvalitete za takav tip namještaja – napominje nam Laura Herceg. I sama je, iako mlada, dugo u svijetu dizajna interijera, a na trendove reagira brzo. Stoga je otvaranje ovakvog salona u Dubrovniku bio pravi potez, a kreatori namještaja Calligaris igraju se s materijalima, trendovima i novim tehnologijama.

RENOMIRANI TALIJANSKI BRAND U GRADU Calligaris karakterizira savršen omjer cijene i kvalitete

– Upravo zato često mogu postizati konkurentnost što se tiče cijene. Imaju širok spektar luksuznijih stvari dok uz pomoć tehnologija uspijevaju napraviti, primjerice, setova stolova i stolica koji su cjenovno prihvatljivi. Multifunkcionalnost je itekako prisutna – naglasit će nam za kraj Laura Herceg, dok promatramo showroom s upečatljivom ponudom, a opet za svaki tip prostora za boravak – bilo da želite luksuzno opremiti vaš prostor ili pak apartman, kuću za najam…

Foto: Blur.hr

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist